Whats in my bag?

Jeg har endelig klart å lage et innlegg hvor jeg tar dere med inn i vesken min, eller rettere sagt at jeg tar ut innholdet i vesken for dere. Jeg er en ekstremt uorganisert person. All rot, papirer, kvitteringer og annen søppel finner alltid veien inn i veskene mine. Heldigvis har jeg akkurat ryddet i de fleste veskene og dere slipper dermed synet av kvitteringene og ser heller hva som faktisk er (og burde være) i vesken min. Akkurat i dette innlegget får dere se hva som er i vesken min på en vanlig, men noe travel hverdag.

Whats in my bag? 

En nude leppestift, litt fuktighet til huden, en deodorant og litt parfyme i vesken er greit å ha hvis det er nødvendig med litt fresh-up. Dessuten MÅ pinsetten være i vesken, for hvis jeg oppdager en hårstrå, så kommer den til å plage meg til jeg får den ut.

Jeg har alltid noe spiselig i vesken. Jeg prøver å la det spiselige være mest mulig sunt, men ikke alltid det lar seg gjøre.
Macbooken min er med omtrent overalt. Dessuten er lommeboken tilgjengelig, et par med ørepropper og nøkler. Videre har jeg alltid noen ekstra linser i vesken i tilfelle noe går galt, eller at jeg overnatter over et sted. Høyttaleren er med - man vet jo aldri hvor festen kan oppstå med min sirkel. Solbrillene og pennen er også lett tilgjengelig, just in case.

-

Life is too short to wear boring bags

Hva har du i vesken din?

- Lailan

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Ooo! Ja du har litt mer enn meg ja 😃
nouw.com/celinastamper
mamma_kamilla
mamma_kamilla,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229