Video: min 17.mai feiring

God kveld, kjære landsmenn. Jeg håper alle har hatt en riktig fin 17. mai feiring! Selv må jeg bare innrømme fortløpende at 17. mai feiring er overvurdert. Enten er det jeg som har vokst fra det, eller så er det faktisk ikke så spennende som det man skal ha det til.

Jeg hadde glemt hvor usosial jeg er som person. Jeg hadde glemt hvordan det er å møte på drita mennesker som dytter, slenger seg i bakken og roper så det verker i huet på deg.

Nå skal det jo sies at tilværelsen min i offentligheten ikke alltid ender så bra - men altså gode Gud, så vanskelig mennesket skal være? Hvorfor står en gjeng ungdommer og holder igjen t-bane dørene i 6 drøye minutter når de bare kan ta neste? Hvorfor sitter det en gjeng rett ved vårt bord i restauranten og synger? Hvorfor kan man ikke bare feire 17. mai slik normale mennesker gjør, uten all sølet og maset?

Jeg tror jeg har funnet ut av det: det er ikke 17. mai feiringen det er noe galt med, det er sutre-siden min som var kommet fram idag. Jeg fikk ihvertfall filmet litt innimellom, så her har dere dagens feiring i en kort liten video.


Nå sitter det en sliten frøken her som gleder seg til å stupe i sengs. Godnatt ♥

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229