Vi trenger ekstra servicekurs til ansatte i Oslo

Hvorfor har det seg slik at man må handle inne på Eger eller steen og strøm for å få skikkelig kundeservice?

Jeg er alt for opptatt av god kundeservice. Hvis jeg opplever god service sier jeg fra med engang. Dessverre får jeg ikke sagt det mer enn en gang hver andre måned.

Inne på HM, cubus og lindex ser de ikke på deg. Ansiktet peker nedover og du er heldig om du får et smil. Inne på Rimi burde du føle deg heldig om dere i det heletatt får blikk-kontakt. I posten inne på matbutikken? Der må du stå og vente i et par halvtimer før noen gir deg oppmerksomhet. Og om du prøver å forklare hvor lenge du har stått? Ja da er du jo bare en dust. Du som kunde må forstå at jenta bak kassen brukte en halvtime fordi hun fylte på varer i kjølerommet. Jeg som kunde må tvinge fram smilet hos ansatte bak kassen. Er det min oppgave som kunde?

Jeg kan faktisk finne på å skrive ned klokkeslett på handelen min og sende en FORMELL mail til sjefen i den butikken og forklare hvor dårlig og sur service jeg har opplevd av den personen. Og ja du kan bare gjette hvor mange ganger jeg har gjort det. Jeg taper ikke noe på dårlig kundeservice, jeg sørger for at du gjør det ;-)

Av og til lurer jeg egentlig på hva en sjef tenker med ved ansettelse? Er sjefen blitt lurt eller har han/hun stått opp med feil ben dagen det var intervju?

Så neste gang du skal på jobb - legg igjen ditt grinete fjes eller bli hjemme. For det at du har hatt en dårlig dag er ikke bra nok. Når du er på jobb: er jeg som kunde din første prioritering.

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229