Tips: rimelig og bra argan olje

Jeg har endelig fått tid og mulighet til å kjøpe argan olje uten at det lager hull i lommeboken min. For det er kjempe dyrt, men jeg skjønner jo hvorfor. Argan olje må være tidenes beste oppfinnelse for hud og hår. Jeg har alltid vært litt skeptisk til argan shampoo og balsam fordi jeg har denne stygge ikke så fine uvanen til å være skeptisk til produkter som ikke inneholder 100% (i dette tilfellet) argan. Derfor kan jeg endelig senke skuldrene og bruke oljen med en trygghet.

Jeg har aldri vært av den typen til å bruke mye tid på produkttesting og pleie av hud og hår. Enhver jente burde jo gjøre det, men latskap veier mer enn skjønnhet hos meg. Men det er noe med denne følelsen av å våkne opp til baby hud og et glansfult hår. Også må jeg bare understreke en viktig ting: når du står opp dagen etter å ha påført oljen i ansiktet og setter på sminken på den myke babyhuden føler du deg som den lille kid'en som akkurat har fått 26 snickers og 3 kg godteri. WOW for en magisk følelse. Har du opplevd "make up on fleek"? Yes jenter, akkurat DEN følelsen.

Flasken koster så mye (lite) som hundre kroner. Det er litt typisk meg å poppe opp øya når jeg ser et tre sifret tall, men i utgangspunktet bruker jeg godt over hundreOGfemti kroner dagen på mat og annet tulleri. Da kan man jo like godt bruke pengene på noe fornuftig.

NB: slapp helt av. Bak dette innlegget gjemmer det seg ingen sponsorer eller mystiske annonselinker. Dette er kun en av mine sterkeste anbefalinger til alle som ønsker baby hud og hårpleie enten du er jente eller gutt - for ja, dette er noe for begge kjønn.

Argan olje som er kommet direkte fra Marokko (ikke ebay - calm down). Det er i marokko oljen blir produsert. Litt kort om Argan olje til deg som ikke helt kjenner til det:
- Dette er ren arganolje for både hud og hår.
- Den har ekstremt høyt nivå av E-vitamin og essensielle fettsyrer.
- Den skal hjeloe mot slapp og livløs hud.
- Den skal hjelpe mot rynker, tørr hud, arrvev, kviser og eksem.

- Denne er magisk!!!
Min lille, magiske baby flaske ♥
Du trenger noen få dråper. Flasken holder faktisk kjempe lenge.
Smør og masser forsiktig inn i huden - ETTER å ha renset ansiktet godt.
Feel freeeesh!
Også var det tid for håret:
Jeg masserer oljen godt inn i tuppene ...
.. og prøver å få det godt gjennom nesten hele håret.
Jeg unngår hodebunnen, da jeg allerede har en oljete hodebunn. Jeg vil helst slippe å føle at hodet mitt produserer olje eller at hodebunnen er sponset av en oljeprodusent. Jeg masserer altså ikke inn i hodebunnen, men kun det som er satt opp i hestehale, slik som bildet nedenfor viser:
For mer informasjon - kontakt meg på mail, facebook, snapchat, instagram eller hva enn som passer deg best.

Mail: Lailan-95@hotmail.com
Facebook: Lailan Bamarni
Snapchat: Lailanbamarnii
Instagram: Lailanbamarni

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229