The perfect summerdress

Hvert år har kampen om å finne riktig sommerklær vært hard å bekjempe. Enten er kjolen for kort, for stram, for løs, for lang,et for høyt splitt eller for åpen kjole. Det er med andre ord ikke kolleksjonene som er problemet, men mitt behov for å ha plagg som ikke eksisterer.

MEN - på en veldig heldig dag, en gang i skuddåret, hender det at jeg finner plagg som akkurat er slik jeg vil ha dem. Og kjolen dere får se under her, er av de jeg falt pladask for. Den er for det første uten splitt og med armer. Det er to viktige preferanser. Dessuten er den lang og utrolig komfortabel; både luftig og god å ha til sommeren.

Utfordringen med en slik kjole, er at man fort kan se ut som en tildekket utstillingsdukke - litt sånn som når man midlertidig må surre utstillingsdukkene sine i skjerf fordi man må selge plagget dukken har på. Det er derfor ekstra viktig at en sånn kjole styles nøye og riktig. Et belte må til, og detaljer er lé importanté.

Jeg gikk for gule detaljer til kjolen, men jeg kunne fint gått for hvite, brune eller marineblå detaljer også. Kanskje til og med du har en ide til hva man kan bruke til for å løfte opp antrekket?

Når kjolen har et slikt mønster, kan man fremheve kjolen basert på hvilken farge på detaljene man går for.

Også er du jo selvfølgelig tilgitt hvis du velger bort magasinet som man i realiteten ikke nødvendigvis leser på :-)

Også er jo smykker gull verdt!

- Lailan

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Har du sett? Så sjukt kule boots!! Du er nydelig <3
nouw.com/susannem
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229