Take me to the coffeshop

Jeg tenker ofte sånn: hvor går grensen for hva man kan lage et blogginnlegg ut av? Jeg mener, hvor interessant kan det være å dedikere et helt blogginnlegg til et lite, men koselig kafebesøk? Men så slår det meg - når kafeen er så koselig og fargerik, med et kreativt interiør, da synes jeg det fortjener et helt eget blogginnlegg.

Mens jeg ventet på søstrene mine, valgte jeg å bruke ventetiden inne på Baker Hansen istedenfor å puste og pese og krangle med meg selv inne i en varm bil. Det er noe av det smarteste jeg har gjort denne uken. Jeg ble sittende en god stund, mens jeg jobbet litt i det koselige hjørnet i kafeen. Interiøret var noe helt eget. Så inspirerende og SÅ koselig.

Jeg vet at det er ganske mange av dere som liker å tilbringe tid på koselige kafeer, så da vet dere at dere må innom Baker Hansen på Adamstuen neste gang. Ganske sentralt, bare noen holdeplasser fra Jernbanetorget og 26 kr i timen for parkering rett utenfor.

Jeg har skjønt at det å finne koselige sitteplasser er noe jeg vil gjøre enda mer av, mest fordi det er noe dere har stemt JA på når jeg har spurt om dere vil ha flere slike innlegg. Kanskje det kan bli en egen spalte etterhvert? You never know.

Yes please, thank you!

The most dangerous
drinking game
is seeing
how longI can go
without coffee

What do you think, Café lover? 

- Lailan

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Ingenting slår koselig stemning på en kafe, eller jo å få tatt deg med😏💛
nouw.com/namini
lailan
lailan,
Hahahah du er råååå❤️
nouw.com/lailan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229