Pakke i posten

Reklame | produktene er sponset.

Hei dere ❤️

Forrige uke mottok jeg en pakke fra Loco med sykt kule produkter til hud, hår og dessuten litt sminke. Jeg har vært så heldig å få muligheten til å teste ut bestselger-pakken. Mange av dere har helt sikkert hørt om Loco, men jeg skal likevel forklare dere med en ærlig beskrivelse, hvem de er og hva de står for.


Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til Loco i begynnelsen, når jeg først ble introdusert for kjeden. Hvorfor skulle prisene være så lave og rimelige? Var det noe galt med produktene? For det er nemlig litt typisk oss nordmenn at vi er skeptiske til alt og betaler heller full pris istedenfor å få noe rimelig: bare for å være sikre.

Jeg forstod etterhvert at Loco har et annerledes og veldig kult konsept. Loco tilbyr kosmetikk til usminkede priser. Fokuset ligger på at man skal betale for varen ene og alene, ikke for alle omstendighetene rundt varen også. Det er aldri tilbud eller kampanjer hos Loco, men heller alltid faste, lave priser. Loco kjøper varene direkte fra norske leverandører. Man sparer masse på varene, sammenlignet med markedsprisene. Ikke er det ukjente merkevarer heller. Det er kjente merkevarer som du vanligvis kjøper i butikken eller på nettet. Nesten helt uvirkelig! Ta en titt på prisene og se selv!

I min pakke mottok jeg:

1. Pure Clay Mask 

Denne masken gleder jeg meg til å bruke. Jeg som er helt elendig til å ta vare på huden min og pleie den, har nå endret mening om hudpleie. Jeg gleder meg til å teste denne over tid og se hvilke resultater den gir. Den får dere tatt en nærmere titt på og kjøpt HER. Ønsker dere en tilbakemelding på denne?

2. Tude Naughty Palette 

Se på disse fargene, dere. Dere kjenner nok til min lojalitet til the Balm-produkter. Nå har jeg altså mottatt Nude Tude Naughty Palettet som jeg gleder meg til å bruke. Disse fargene kommer garantert i bruk. Du får kjøpt palettet HER. Ønsker dere en tilbakemelding på denne?

3. Dry Shampoo 

Hands up for den beste tørrsjampoen jeg har brukt noen gang. Jeg bruker vanligvis tørrsjampo fra merket Batiste, men det er det nok slutt på framover. Jeg skal love dere at dere ALDRI bytter ut denne etter å ha prøvd den. Det jeg elsket mest er den friske lukten og at håret blir så SYKT mykt og fresht, i forhold til andre som faktisk kan gjøre håret litt stivt. Reaksjonen min første gang jeg brukte den var priceless. Dette er et merke som endelig har kommet til Norge og som du kun finner hos Loco. Den er kanskje litt stiv i prisen, men så får man et resultat for pengene. Du får kjøpt den  HER

4. Paradise Extatic Mascara

Paradise Extatic mascaraen har blitt skrytet opp til skyene så langt jeg har sett. Dette skal være en dødsbra mascara. Jeg gleder meg derfor ekstra mye til å prøve ut denne, spesielt for å se om den slår min favoritt mascara som er Lash Sensational fra Maybelline. Sjekk ut Paradise mascaraen HER

Har dere forresten prøvd denne? Hva synes dere?
Hadde det vært noe å ha et innlegg hvor jeg tester begge og viser resultatet?

5. Gel Eye Patches

Her ser dere en frøken som ikke har klart å holde seg. En magisk eske som inneholder 4 behandlinger for under øynene. Det var så forfriskende å ha disse under øynene. Jeg liker ikke å gi det en mening før jeg faktisk har kommet meg gjennom hele behandlingen. Eneste jeg kan si så langt er at jeg anbefaler alle å bruke 20 kr på denne. Bare så dere kan kjenne på den forfriskende følelsen etter en lang dag. Anbefales. Sjekk ut HER

6. Hair and 7. skin 

På lik linje med mascaraen, er jeg altså en fast bruker av Bed Head sjampo og balsamen, og har derfor litt av en terskel for å bytte ut sjampoen og balsamen. Jeg er derimot veldig åpen for å teste ut nye og har store forventninger til både Balsam og Sjampo fra John Frieda. Spent på resultatet.

Til høyre ser dere en ansiktsskrub jeg ikke kan VENTE med å prøve. Dermalogogica er et kjent merke, noe stiv i prisen men ganske så omtalt og populært merke. Dette merket bruker de når du skal ta profesjonell hudrens. Jeg tenker faktisk å investere i hele settet fra dermalogica. Jeg kommer med en nærmere produktanmeldelse når jeg har brukt den en stund. Du finner den HER.

8. Bahama Mama bronzer

Sist men ikke minst, kommer et av mine favorittprodukter. Denne har jeg vist dere hvertfall 2-3 ganger før. Dette er et bestselger-produkt og flittig brukt hos meg. Det er ikke lenge siden jeg bestilte hjem dette Bahama Mama pudderet, så det å ha to liggende er bare et stort pluss. Hos oss er det delte meninger om dette produktet. Søsteren min mener den kan bli flekkete, mens jeg aldri har opplevd det. Det er vel bare en måte å finne ut av det på - test den ut HER.

***

Har dere noen erfaringer med produktene over? Er det noen spesielle produkter dere vil ha en nærmere beskrivelse av? Let me know 💕 Ønsker alle en fin mandag.

#nouw #nouwinfluencer #nouwinspo #makeup #tips #nouwcom

- Lailan

Liker

Kommentarer

mamma_kamilla
mamma_kamilla,
Herlig asså! Så mye fint da 😍😄
nouw.com/mamma_kamilla
Namini
Namini,
Ahh så stilig!! Du får teste ut å dele meningene dine med oss <3
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229