One year anniversary

..........

For akkurat et år siden startet jeg å blogge hos #nouw. Det er helt ærlig et av de beste valgene jeg har tatt gjennom bloggkarrieren min. Rett før jeg startet å blogge hos Nouw, hadde jeg en liten periode hvor jeg vurderte å slutte å blogge. Jeg hadde mistet litt av den gleden jeg fikk av å blogge, og var noe lei av å blogge hos blogg.no. Det føltes likegyldig. Jeg kjente ikke på behovet for å utfordre meg selv og ikke så jeg framskritt heller. Jeg skulle gi det en siste sjanse hos Nouw, og lite visste jeg at jeg skulle trives SÅ godt her. Skrev også et innlegg om det å blogge hos Nouw HER.

På et år har jeg fått til mye gjennom denne bloggen. Det kommer egentlig av motivasjonen jeg har hatt det siste året, og ikke minst min lidenskap for bloggen min. Den er med meg til enhver tid og hodet mitt tenker 85% blogg. Jeg skal tørre å påstå at jeg er fornøyd med min egen innsats etter et år. Mer enn jeg har vært på lenge når det kommer til bloggen.

Jeg gleder meg til de kommende årene, for jeg har ikke tenkt til å gi meg før jeg er der jeg vil være. Idag vier jeg et innlegg til mitt første år hos Nouw. Det er jeg veldig fornøyd med💛

- Lailan

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Åå, herlig og gratulerer med 1 års jubileum! Gleder meg til alle årene fremover og alt du har å by på <3
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229