Min favoritt måned i året: Ramadan

La meg fortelle deg litt om den hellige og spesielle ramadan måneden. Måneden jeg er velsignet med. Den mest etterlengtede måneden i året.

Ramadan for meg betyr en måned med muligheten til å sette pris på livet, lære å kjenne sitt indre "jeg", bruke måneden til å komme nærmere Gud og nyte den mest favoriserte måneden i året. Ramadan betyr også å være omringet av mange mennesker med samme mål: å bli et bedre menneske.

Kan du ikke spise noe? Ikke vann engang? Ikke litt engang?

Faste er mer enn bare det å sulte i 19 timer. Faste i Ramadan betyr en følelse av takknemlighet. En frihetsfølelse. En stor mulighet til å finne seg selv.

De syndende tar avstand fra synden. De slappe starter å be. Mennesket starter å vektlegge de viktige verdiene og legger fra seg alt som ikke betyr noe for en stund. For noen blir det en måneds utfordring for sjelen; mens for andre blir det en ny og bedre livsstil.

Ikveld ønsker vi Ramadan velkommen til oss. Ikveld er det koran-resitering på høyt volum og kjempe god stemning. Alle gleder seg til å ta godt imot den hellige måneden.Det er vanskelig å sette ord på stemningen i Ramadan. Det er glede, takknemlighet og en enorm følelse med fred. For det er det Islam betyr: fred!


Jeg unner deg følelsen av fred. Jeg unner deg en kunnskapsrik måned, fylt med kjærlighet for Islam og en sterk tilknytning til Gud. Jeg ønsker deg muligheten til alle dine 5 bønn om dagen og fullføringen av Koranen i løpet av måneden. Jeg ønsker deg alt godt, kjære muslim; kjære bror, kjære søster.
<

Ramadan mubarak: god Ramadan til alle muslimer ♥

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229