Mandagspraten

Jeg har allerede meldt meg ut av hverdagen. Kan vi be en felles bønn for at denne høsten er litt mildere med temperaturen? Jeg innså at jeg ikke var klar for kulden mens jeg skrapte vekk is fra bilen idag tidlig. Allerede? Kom igjen a.

Jeg er fortsatt halvveis traumatisert av gårsdagens kinoopplevelse. Hayat og Lorin ville ha meg med på kino på en sen søndagskveld, og det er utrolig hyggelig det, men at jeg frivillig meldte meg på å se en deprimerende film var en angrende følelse som sneik seg inn underveis i filmen. Vi så skjelvet på kino; og det er en sjuk film som ikke var hyggelig å se. Det var faktisk bare vondt å se på at hele Oslo raste sammen. Det er supert at man har effekter som får det til å se så ekte ut, men ikke like supert at den nesten føltes litt ekkel.. 

Jeg tenkte det var innenfor rimelighetens grenser å avslutte dette innlegget her. Det må jo være måte på hvor mye kakling dere klarer å ta inn fra en som alltid har så mye på hjertet. Men jeg deler en liten funfact med dere før jeg runder av innlegget:
Jeg har en søster som drikker risvann frivillig. Hun synes oppriktig at det er godt med det vannet. Når det er sagt, vurderer vi sterkt å adoptere henne bort.

Nyt fredagen ❤️

- Lailan

Liker

Kommentarer

annarasmia
annarasmia,
Risvann??????????? Leste jeg riktig?????
nouw.com/annarasmia
lailan
lailan,
Hadde samme reaksjon... Vi har kommet et stykke i adopsjonsprosedyren 😃
nouw.com/lailan
mamma_kamilla
mamma_kamilla,
Hahaha! Hvem av de liker det? Minstefrøkna? ❤️
nouw.com/mamma_kamilla
lailan
lailan,
Jeeeepp😂❤️
nouw.com/lailan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229