Kle ditt favorittbilde i et fint smykke

Reklame - i samarbeid med BGA fotobutikk.

Jeg føler jeg ofte ser fine vegger, pyntet med ulike rammer og plakater. Det er jo så inspirerende å se på, ikke minst så fint. Jeg har kommet over BGA Fotobutikk, hvor de tilbyr utrolig fine rammer. Jeg har skikkelig lyst til å sette opp noen ekstra detaljer på rommet, og det i gull. Samtidig er det så mye fint å velge mellom her, at hele prosessen blir vanskeligere. Flere enn meg som synes rammer er utrolig fint? Eller er det bare jeg som er for gammeldags i hodet?

Jeg synes bilder på veggen skaper noe personlig i hjemmet. Det blir så mye mer koselig. Jeg kunne f eks tenkt meg å bruke rammen i midten over her, til å legge sammen mange fine bilder i samme fargetoner, for å skape personlig interiør på veggen. Fotorammer er som smykket på et bilde og løfter opp bildet på en helt spesiell måte. Valget av rammer rundt et bilde har merkelig nok mye å si.

The beauty of gold 

Gå inn på BGA Fotobutikk her og finn din favorittramme i gull. Jeg likte spesielt godt nummer fire, nederst til høyre, da rammen er unik og gullfargen er elsk. Gullfarge slår vel aldri feil, eller hva?

... And beautiful silver 

Er sølvdetaljer din greie? Da er disse rammene (og enda fler) hos BGA Fotobutikk noe for deg. Finn din favoritt og skap et personlig preg hjemmehos deg. En nydelig ramme i sølv er kanskje det du trenger for det lille ekstra?

My favorite 

Vintage ramme i tre - størrelse 50x70.
Jeg absolutt elsket denne, særlig fordi den var så enkel i designet, men likevel så fin. Skjønnheten med en sånn ramme er at den kan gjøre så mye med en tom vegg og gi et personlig preg, med de minimale detaljene den har. Tro det eller ei, men en ramme på 50x70 gjør en stor forskjell i et ellers ferdiginnredet hjørne.

Det er ikke ofte man går rundt og tenker over å gå til innkjøp av fotorammer. Men når man først kommer over dem, plasserer sine egne bilder i dem og forstår hvordan en ramme har evnen til å gjøre et bilde enda finere, forstår man at det er et nødvendig kjøp. Flere enn meg som faktisk ikke har tenkt over dette tidligere? Kle ditt favorittbilde i et fint smykke, eller gi en ramme med deres bilde som gave til en som står deg nær. Bestill din ramme hos BGA Fotobutikk nå.

- Lailan

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Ahh, så utrolig fint en kan gjøre det!!
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229