Kjære partner in crime

Tirosj Tahir Shino

Kjære kusine, kjære bestevenninne! Kjære støttespiller, kjære godhjertede person. Kjære trofaste menneske. Kjære, vakre, nydelig Tirosj. Dette innlegget er skrevet spesielt til deg.


Idag er det du som går inn i et nytt kapittel i ditt liv. Idag er det din tur til å fylle opp ditt 21. kapittel i livet ditt. Idag har du muligheten til å fylle opp dine blanke ark akkurat slik du vil.Jeg vet ikke hvordan to totalt forskjellige personer kan være så sterkt knyttet til hverandre. Jeg vet ikke hvordan to jenter på 1.55 har klart å finne på så mye morsomt på 19 år.

Jeg kunne skrevet et helt manifest om alt vi har rotet oss borti. Husker du cola-eksperimentet vårt, hvor en cola flaske ble stående på rommet i 2 år? Eller Lailan og Tirosj som hoppet ut av vinduet som 12 åringer? Vi tok med oss en koffert med et eple i - som om det skulle vært nok for å overleve. Hvor rømte vi? Til lekeplassen. Jeg har fortsatt kofferten

Jeg er fortsatt ikke ferdig: Husker du to jenter stående midt i en rundkjøring i kurdiske klær. Hvordan havnet vi der? Her kommer den klassiske: Tirosj innestenger mor inne i kjeller boden klokken 02 på natten. Det resulterte i en sint mor og to som ikke klarte å åpne fordi det var så morsomt. Jeg ler mens jeg skriver.

Listen er lang. Noen ting kan faktisk ikke komme her på bloggen, mens andre ting blir historier som er klargjort for våre barn å høre på. Men en ting er sikkert: alle er gull verdt.

Du er et spesielt menneske. Det finnes bare en Tirosj. (Kun en Tirosh..) Jeg ser fram til årene framover: for med oss to kan mye rart komme på vår vei: før du vet ordet av det kan vi finne på å glemme barna våre i butikken. Det er faktisk noe vi kunne gjort.

 Jeg ønsker deg mange mange flere år, min kjære partner in crime.


Gratulerer med dagen ♥

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229