Kjære dame som spiser knekkebrød i en lesesal

Jeg kjenner jeg blir helt gal. Hva tenker man egentlig på i det man står på kjøkkenet og smører knekkebrød(!!!) som matpakke når man VET man skal sitte i en lesesal? Nei Gud - jeg må få det ut.


Kjære dame som spiser knekkebrød i en lesesal! Jeg blir helt oppgitt av smattere. Jeg vil løfte dem, snurre dem og kaste dem rett inn i veggen. Skal du smatte igjen?

Kjære dame som spiser knekkebrød i en lesesal! Jeg vil ta tak i hodet, tvinge det i min retning og skrike: Smaker det godt? For jeg hører det søren
(faen) meg helt på andre siden av rommet. <

Kjære dame som spiser knekkebrød i en lesesal! Kan man vurdere en yoghurt istedet? Jeg kan spandere. Eller en bolle? Vafler? Fullkornsbrød? Grovt brød? ALT ANNET ENN KNEKKEBRØD. Jeg kan betale deg for å ta deg en tur ut av rommet. Jeg hører meg selv puste: så stille er det her inne. Og idag bestemte du deg for å ta opp matpakken og spise knekkebrød. Blant 15 studenter? Virkelig?

Kjære dame som akkurat tok deg ditt fjerde knekkebrød i denne lesesalen: jeg blir helt gærn. Jeg klarer ikke konsentrere meg om barnevernets plikter eller andre eksamens-relevante emner når du driver på sånn. Please - bli mett snart.

Kjære dame som spiser knekkebrød i en lesesal! JEG HØRER DEG. Jeg har prøvd å puste ut høyt og oppgitt. Du tar ikke hintet. Jeg har prøvd å hoste høyt og "uufff"e i et helt kvarter - skjønner du det ikke?


Kjære dame som spiser knekkebrød i en lesesal! Kan jeg foreslå en luftetur for deg? Med knekkebrødet ditt?

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229