Jobb på et advokatkontor

Det som gjør drømmejobben til drømmejobben er alle omstendighetene rundt drømmejobben. Det er når du står opp tidlig og finner motivasjonen til å sprette opp og finne ditt gode humør til en bra arbeidsdag. Det er når sjefen din er så kul at du kjenner på vennskapet og tryggheten. Det er når du drar hjem og ser fram til en ny dag. Det er først DA, du kan si du har funnet drømmejobben.

Nå tenker jeg det passer fint å forklare dere litt om min drømmejobb. Det har seg nemlig slik at jeg, de siste månedene, har fått den store æren av å jobbe som trainee. Det er helt spesielt. Jeg er så takknemlig. Det å kunne jobbe med jussen på andre måter enn en eksamensbesvarelse per semester gjør det så spesielt. Jeg setter så stor pris på det.

Jeg jobber på advokatfirmaet Rogstad. Der finner du en gjeng utrolig dyktige advokater. Jeg synes denne gjengen skiller seg svært ut fra alle andre. Det er noe med arbeidsevnen deres. De er så flinke til å holde orden og jobbe effektivt med saker. De er en samarbeidende gjeng og hjelper hverandre opp. Gjengen på Rogstad er garantert forbilder. Jeg lærer enormt mye av dem hver eneste dag.

Jeg skal også bruke denne anledningen til å skryte spesielt av min leder. Mannen som alltid har alt under kontroll. Denne kule karen har ikke bare en master, han har to. Snakk om viljestyrke, dere. Han er alltid i godt humør og kjempe morsom. Han er så flink til å holde gjengen samlet. Det er alltid spandering av lunsj og søtsaker. En så omtenksom og barmhjertig mann skal man lete lenge etter. <

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229