Hvilke apper jeg bruker

God dag, fine mennesker. Jeg startet denne dagen med en aldri så liten - og typisk - runde med scrolling på telefonen, gikk gjennom de viktigste appene, sørget for å rydde i alle apper som viser varsler, så OCD'en min ikke tar livet av meg, og hadde egentlig en typisk ineffektiv morgen.

Idag skal dere få lov til å se noen utvalgte apper jeg bruker daglig, eller bare apper jeg synes dere kan teste ut. Kanskje kan du også få bruk for dem? Jeg må også få poengtert dette. Ta det med en klype salt. Jeg river nesten av meg håret når jeg går inn på innlegg hvor jeg skal lese hvilke apper folk bruker, også er det listet opp Instagram, Snapchat, Facebook eller andre verdenskjente apper. Det er jo nesten forventet, er det ikke? Dere skal ihvertfall få ha håret i behold, for jeg lover å ikke skrive 6-7 linjer om hvorfor jeg bruker Instagram. Istedenfor, skal dere få se de appene jeg bruker tid på. Noen av dem er jeg daglig innom, mens andre brukes flittig til litt forskjellig. La oss se om du har vært innom disse tidligere.

Pintrest

Jeg bruker ganske mye Pintrest. Jeg er innom daglig og henter massevis av inspirasjon. Et perfekt sted å koble av på, hente inn nye ideer, øke motivasjonen og egentlig bare se hvordan livet fungerer på den andre siden. Plutselig så dukker det opp 30 oppskrifter på drinker man kan lage. Ikke er det grenser for hva man kan finne der inne heller. Jeg elsker Pintrest.

Afterlight

Åh, denne appen er det ikke lenge siden jeg startet å ta i bruk, men likevel en stor favoritt. Det er her jeg blant annet setter på "støv" effektene som jeg synes er så kult å ha på bilder fra tid til annen.

Lifesum

Lifesum er en livredder i perioder hvor jeg prøver å være flink med kostholdet mitt. Den pusher og motiverer som en ekte treningspartner. Hvis du tillater den det, sørger den for at du alltid skriver ned og oppdaterer appen på hva du har spist og drukket. Glemmer du å spise (eller oppdatere om at du har spist), får du varsler om at du må huske å spise. Dessuten tilrettelegger du appen, alt etter om du skal opp i vekt, ned i vekt e.l. Jeg liker også veldig godt at den har en "scanne" funksjon, sånn at du bare kan scanne inn yoghurten din istedenfor å skrive ned og søke etter riktig produkt. Elsk!

Unfold

Det er faktisk veldig mange som har spurt hvilken app det er som har alle de kule rammene og kollasjene. Det er nemlig veldig mange som bruker denne appen til å sette sammen bilder eller videoer. Det er altså unfold, og anbefales. Du kommer til å elske denne. Bare hyggelig 😌

Followers on instagram

Denne appen er genial. Akkurat denne bruker jeg faktisk ikke daglig, men er innom 1-2 ganger i uken. Denne appen har jeg egentlig med fordi jeg synes den burde oppdages av alle. Den er alltid oppdatert på hvem som følger deg tilbake på Instagram, hvem som ikke gjør, hvem som unfollower og til og med hvem som har blokkert deg. Jeg liker å få med meg sånt.

(Forresten, hvis du ikke har appen før nå, ser du ikke alle som har unfollowet. Og tilgangen til å se hvem som blokkerer må betales) Men du får likevel en god oversikt.

Ludo Star

Tro det eller ei (dette visste dere kanskje ikke om meg), men Ludo Star er min guilty pleasure. Jeg spiller spillet når jeg er stresset eller trenger å koble av. Ofte, når jeg vil "forsvinne" så kjører jeg en runde og kobler 100% av. Jeg er totalt avhengig. Lov meg å teste ut spillet hvis dere ikke allerede er en blodfan, sånn som meg.

Unum 

Så kommer en svært viktig app. Spesielt for oss som liker å ha en fin Instagram feed. Denne appen gir deg nemlig en mulighet til å sette inn bilder du planlegger å poste, for å se om de passer feeden. Helt genialt. Jeg har brukt denne lenge, og publiserer aldri et Instagram bilde før jeg har dobbeltsjekket at det passer inn i mengden. Unum har reddet meg fra å publisere et bilde gjentatte ganger for å se om det passer feeden min eller ikke. The struggle is real, lol.

-

Bruker du noen av disse appene?

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229