Heisann, feitetirsdag

Jeg måtte stramme meg opp og ta meg sammen der jeg satt igår, etter en latterkrampe som hørtes halvveis fjortis- og halvveis fascinert ut. For visste du at etter fastelavnssøndag kommer blåmandag? Og dagen derpå (idag) blir feitetirsdag? Mens morgendagen blir lillelørdag? Hah, at noe så lite kan fascinere så stort. Om jeg bare hadde viet like mye tid til studiene mine, som jeg gjør til å finne ut av hva man kaller denne tirsdagen, tror jeg at jeg hadde feiret mastergraden min istedenfor denne såkalte feitetirsdagen.

Hei dere ❤️ NÅ er det lenge siden sist. Jeg husker ikke sist jeg tok en så lang pause fra lille bloggen min. Jeg orker ikke komme med en ubrukelig forklaring på hva som forårsaker fraværet mitt. Jeg har ingen grunn og legger meg flat uten en forklaring. Jeg har kost meg med å publisere en video i uken, og det håper jeg dere har fått med dere. Responsen på YouTube-videoene mine den siste tiden har vært overveldende, og ingenting gjør influencer-siden av meg lykkeligere enn å se responsen fra akkurat deg. Så tusen takk for det.

Dagen idag startet på treningssenteret klokken 06 - og ja, jeg har blitt en av dem. Etter den økten har jeg stresset og hasta fra gjøremål til gjøremål, helt siden klokken 08 idag. Nå står en lang dusj for tur, før jeg hopper i sengs og lader opp til en ny dag. Jeg kjenner det var godt å stikke innom og oppdatere dere litt, så lover jeg å ordne en skikkelig ordning til bloggen, kombinert med YouTube. Ha en riktig fin uke, fantastiske mennesker <3 

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229