Har du hørt om Sukhi?

Reklame - Innlegget er skrevet i samarbeid med Sukhi

Interiør er det ikke ofte jeg snakker om her inne. Idag derimot, skal jeg introdusere dere for noe som tar lite plass, men som utgjør en stor forskjell der du velger å plassere den. Jeg snakker om bordbrikker med ullkuler. Ikke bare trenger man å bruke dem under kaffekoppen. Her gjelder det å bruke kreativiteten. Jeg kunne tenkt meg å plassere dem under favorittvasen i balkongen, på rommet mitt, på kjøkkenet; både som en detalj og til nyttig bruk. Det finnes jo ikke grenser for hva du kan bruke en bordbrikke til.

Har du hørt om Sukhi? Sukhi leverer håndlagde tepper av god kvalitet. Tepper i ulike stiler, fra ulike land. Vi snakker Nepal, Tyrkia, Marokko og India. Jeg var helt imponert etter litt research inne på nettsiden deres. Jeg gikk for bordbrikker med ullkuler fra Nepal. Jeg valgte å skreddersy min bordbrikke her og gikk for en fantastisk fin rosa farge, som dere kan se under her.

Synes det gir et personlig preg når jeg faktisk kan se hvem som har laget min bordbrikke.

Jeg synes også Sukhi er kjempe flinke når det kommer til priser. De er opptatt av å gjøre det mest mulig rimelig for kunden, til tross for god kvalitet og et nydelig utseende. For en bordbrikke på 20 cm ligger prisen på rundt 190 kr, hvilket jeg synes er rimelig og bra. Dessuten er frakten gratis. Det som kan være en liten ulempe er at ventetiden kan bli noe lang, men det er fordi de skreddersys og håndlages, i tillegg til forsendelsestiden. Jeg ser nødvendigheten i å nevne akkurat det, slik at ingen får panikk hvis ventetiden føles lang. Sukhi er fantastiske med kundeservicen og opplyser veldig klart om ventetiden i mailen. De gir et ca tall og passer på å holde seg innenfor den tiden. Jeg ble opplyst om at det tar 4-6 uker + forsendelsestid, men mottok dem akkurat etter 4 uker.

Hva er historien bak bordbrikkene? 

For meg var det faktisk viktig å få et innblikk i historien bak dette kunstverket. Hvem lager disse brikkene? Hva er egentlig historien? Det var viktig for meg at håndverkerne var myndige, voksne mennesker med gode fasiliteter og ikke minst med en rettferdig lønn. Helt enkelt at det foreligger gode arbeidsforhold. Det var derfor en ren fryd å se på en gjennomarbeidet video hvor vi tas med ned til Nepal, gjennom videoen, hvor vi får se med egne øyne hvordan det gjøres, at de jobber i fellesskap og ikke minst at de tjener 2-3 ganger mer enn gjennomsnittlig inntekt. Det var godt å vite at håndlagde tepper og bordbrikker belønnes rettferdig. Du skal selvsagt få se videoen selv:

Kunne du tenkt deg en slik bordbrikke? Eller et stort teppe fra Sukhi? Gjør en research og bestill din egen hos Sukhi. Jeg er ihvertfall kjempe fornøyd, og er sikker på at du blir det samme💗

- Lailan

Liker

Kommentarer

Stine
Stine,
Wow, disse var fine! Likte spesielt fargen også! 😊
www.stinem.blogg.no
Vanessa fra Sukhi
Vanessa fra Sukhi,
Ønsker deg mye glede med brikkene <3
www.sukhi.co.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229