God start på dagen

God morgen dere ♥ På et eller annet merkelig (eller kanskje ikke så merkelig) vis har jeg lagt på meg minst 5 kg den siste måneden. Ikke akkurat noe å skryte over. Gjett hvem som skal flytte inn til Elixia etter 3.mai? Ikke jeg ihvertfall.

Idag har jeg med meg Liz på biblioteket: det betyr ekstra arbeid. For hva skjer når Liz er ukonsentrert og klager på at det er for stille inne på lesesalen? Jo, Lailan må innta morsrollen. Jeg trodde virkelig jeg var en klagedronning: men da har dere ikke møtt lillesøster. Hun klager på at det er alt for stille i en lesesal: hvem gjør det?

Denne dagen har startet ganske bra. Solen skinner (foreløpig), en digg kaffe er inntatt, Liz måtte ned på kne og knyte skolissene mine (bevis på snapchat) og humøret er på topp. Life is good.

Mobilen min har jeg levert til Larissa så jeg får lest skikkelig. Derfor er jeg bare innom her for en liten oppdatering, så hører dere nok fra meg igjen litt senere på dagen idag. I mellomtiden ønsker jeg alle en riktig fin tirsdag ♥
<

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229