Girlstrip to Sweden

Igår var vi 5 jenter som kjørte til Sverige på en skikkelig jentetur. Den var som forventet utrolig koselig, varte i nesten 12 timer og ble et resultat av dagens hese hals. Jeg elsker at jeg ler til jeg griner med disse jentene. Verdens fineste jenter.

Vi kjørte til Sverige med musikken på full guffe og fellessynging, fordi vi er 5 fremtidige Rihanna’er, spesielt jeg. Vi lo av de tørreste tingene og nøt godene Sverige har å by på.

Selvfølgelig ble vi også tvunget inn til kurderbutikken, fordi vi har hver vår familie som ikke klarer å akseptere at jentetur til Sverige ikke betyr harrytur. Synet av oss handle inn oksekjøtt og kylling til familien var virkelig dødelig morsomt. Vi hadde minst et familiemedlem på tråden hver, hvor vi ble dirigert til riktige hyller og fortalt hvilket merke som er best; fordi vi alle vet at vår handel på egenhånd hadde vært ubrukelig for mor.

Jeg hadde en utrolig koselig søndag og det håper jeg du også har hatt. Nå - la oss dunke en ny uke. Vi skrives, fine mennesker ❤️​

- Lailan

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Haha herlig!! Elsker bildedrysset💛😍
nouw.com/namini
sofiekvelland
sofiekvelland,
såå mange fine bilder! Og antrekket ditt, smashing!! ❤️
nouw.com/sofiekvelland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229