Girlsnight at my place

Hei dere. Jeg håper alt står super bra til med dere. Jeg har helt glemt å oppdatere dere med noen koselige bilder fra helgen. I helgen samlet nemlig noen av jentene seg over hos meg for en koselig jentekveld. Jeg husker ikke sist jeg har hatt en så koselig kveld. Disse menneskene er av typen som kan kose seg selv om de er kidnappet i en kjeller.

Det er i grunn veldig overraskende at dagen ble så bra som den ble, fordi forarbeidet tydet ikke på det. Jeg ble vekket tidlig og måtte løpe til legevakten der lillesøster Roz hadde fått hjernerystelse. Så da satt vi der til nærmere 17. Jeg merket at jeg begynte å få dårlig tid, da jentene skulle være hos meg 19, så jeg dro litt før Roz. Jeg løp rundt som en gærning og kjøpte inn de siste tingene. Så kommer jeg hjem, og ingen var hjemme. Jeg hadde selvfølgelig glemt nøklene mine inne. Gjett hvem som satt utenfor sitt eget hjem helt til 18:30? Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Det hadde samlet seg opp med stress og ingenting gikk min vei den halvtimen. Jeg brant sjokolade, kuttet fingeren min, brant meg og så ut som en mislykket kone på kjøkkenet. Til tross for et stressnivå på 150, ble alt utrolig bra tilslutt.

Vi spiste god kurdisk mat og fisket opp de rareste samtalene rundt spisebordet. Vi er en gjeng som kan diskutere en sur salat i 35 minutter uten å tenke over det. Etter å ha spist oss mette, satte vi oss samlet i balkongen, surret i varme tepper og snakket til sent ut på kvelden. En skikkelig sommerkveld med verdens nydeligste jenter.

Her kommer lørdagen i bilder.

Jeg lover; vi lo på ekte ...

Verdens vakreste jenter <3 For mye skjønnhet på en gang. 

Jeg koste meg ekstremt med jentene. Jeg har det så bra med dem. Vi avsluttet kvelden med spill og hele stemningen gikk fra å være koselig til å bli krig. Som @annarasmia sa: rundt det bordet var det så het stemning at vi kunne løst midtøsten-konflikten.

Jeg håper alle koser seg i sola og er mentalt forberedt til Ramadan. Jeg kommer tilbake med et eget innlegg om Ramadan. Ha en fin onsdag enn så lenge <3

- Lailan

Liker

Kommentarer

annarasmia
annarasmia,
beste hosten <3 Koste meg masse!!
nouw.com/annarasmia
lailan
lailan,
Babe <3 <3
nouw.com/lailan
Namini
Namini,
Åå det så kjempe koselig ut! Enig med deg, så mye skjønnhet!!🖤🌹
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229