Fordi dette er det beste jeg kan komme med ...

Noen gang følt en evig form for takknemlighet? Hvor du bare smiler bredt og setter pris på den friske luften, den fine naturen og til og med legger merke til de flyvende fuglene! Jeg vet ikke hva som lå i frokosten min idag morges: men jeg har plutselig hatt en positiv innstilling på noen ting. Noen ganske tilfeldige ting, egentlig.

Når man er blitt voksen ... (voksen og voksen, jeg vet ikke hvor voksen man er i 21 års alderen på en 1.55 cm høyde) blir man ganske selvstendig. Det er helt normalt å sitte på en benk og ta seg en frisk luft etter flere timer med studering. Det er ihvertfall det jeg unnskylder meg selv med.Er man viggo, må man jo finne gode unnskyldninger til det. Tilbake til poenget: når jeg trenger å koble av og la hodet lufte litt: liker jeg å ta bilder. Dessverre er dette det beste jeg har å komme med for idag. Likevel så det så bra ut fra den vinkelen jeg satt. Alt var bare så nydelig.


Noen andre enn meg som legger merke til at noen har glemt kaffekoppen sin? Wuupsi<


Nå sitter jeg i t-banen og skriver dette innlegget. I grunn mitt første innlegg fra t-banen, hehe! Må man så må man. Nå går turen hjemover hvor jeg skal tillate meg selv å slappe helt av. Håper alle har hatt en nydelig onsdag så langt. Klem :-)

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229