FollowMeNouw - summerparty

Hallo til alle vakre mennesker der ute 💛 Hvordan har dere det?
Den siste uken for meg har vært et av de merkeligste noen sinne. Jeg har stresset så mye rundt at jeg nærmest kan sette opp alle de hvite hårstråene i en hestehale nå. Når jeg sier stress, så mener jeg sånne ting som at jeg har fått i meg lite søvn, hvilket har ført til en større risiko for slumring av alarmer, som igjen har ført til at jeg har flydd hjemmefra hver morgen. Vi er jo alle enig i at en stressende morgen påvirker resten av dagen. Jeg har liksom rotet meg borti små ting som en voksen jente på 23 år bare ikke gjør. Finner ikke nøklene mine fordi de har havnet i søppelkassen, kommer meg ikke hjem fordi batteriet på bilen min kortslutter, utsetter ting og ender opp med å gjøre alt på en gang. Hvordan organiserer man livet sitt? Noe flaut å etterspørre 23 år senere i livet. La oss heller snakke om noe sykt kult.

På Tirsdag var det duket for sommerfest med Nouw, som desidert er Norges beste plattform. Det var kjempe koselig å hilse på mange fine og hyggelige jenter. Dette er en bra gjeng som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. Her kommer noen bilder fra kvelden.

Stunning babes ❤️ @annarasmia og @BEYOUI

Goodiebags

#FollowMeNouw

Som du sikkert allerede har fått med deg, var det ikke bare sommerfest som stod på agendaen for kvelden. Vi feiret nemlig utvidelsen av Nouw-appen. Hva er det?

Fra nå av kan du laste ned Nouw-appen for å følge dine favorittbloggere. Jeg er SÅ fornøyd med denne lanseringen. Jeg, som dere, er kjempe lei av å klikke meg inn på safari og lete etter gode innlegg å lese. Nå kan du faktisk ha alle favorittene på et og samme sted. Ikke går du glipp av noe heller.

Du kan velge å få varsler når dine favoritter blogger (med andre ord når Lailan blogger), du får varsler når en blogger har svart på kommentaren din og det hele blir som en Instagram-feed hvor du scroller ned for å se diverse poster eller hva magasinet på Nouw har lagt ut (for tro meg, der er det MYE spennende som legges ut).

Jeg er like avhengig av Nouw-appen som jeg er av Instagram. Jeg er innom mange ganger om dagen og finner alltid noe kult å lese. Det er så mye bra å velge mellom. Appen er så organisert og dessuten enkel å bruke.

Tilslutt vil jeg oppfordre dere alle til å laste ned appen og selvfølgelig følge meg. Det er helt gratis og en veldig enkel prosess. Jeg blir evig glad om du vil følge meg på Nouw <3

Last ned appen og velg alternativet «bare følg blogger» når du skal registrere deg. Det er kjempe enkelt!

Ha en fin dag!

- Lailan

Liker

Kommentarer

BEYOUI
BEYOUI,
kjempekoselig å bli kjent med deg <3
nouw.com/beyoui
lailan
lailan,
I like måte fine <3
nouw.com/lailan
guroeidsaeter
guroeidsaeter,
Åh, så utrolig koselig <3
nouw.com/guroeidsaeter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229