En skikkelig kurdisk aften

My saturday in pictures

På lørdag var det endelig noen som tok initiativet til å samle sammen familien, hvor anledningen var bursdag. Fineste @mammatilfem hadde stelt istand tidenes bursdag til lille Aya som fylte 1 år.

Kamilla kan virkelig det å levere et kakebord. Det var en fryd, både for øynene og magesekken. Det var så mye digg at jeg ikke visste hvor jeg skal gjøre av meg selv. I was amazed by her work.

Jeg var så takknemlig for at Kamilla feiret Aya, for det var en så god unnskyldning til å se igjen alle. I kjent stil ble det mye latter, masse dans og en skikkelig kurdisk aften.

Denne baben hadde forresten bursdag igår. Gratulerer med dagen til min vakreste Tirosj. Denne kvinnen er jeg så evig stolt av, siden dag en. Hun har det største hjertet og er dedikert. Hun er 23 og brukte dagen sin med hodet drukna i pensumbøker, så feirer hun bursdagen sin på eksamenslokalene ganske snart. Starten på livet som 23 virker så bra, eller hva?

Vakreste Kamilla <3 @mammatilfem

Alle kvelders høydepunkt, Risjal 💕

Kjekkeste fetteren min til venstre <3

Vi endte kvelden med en obligatorisk tur til Alna-mcdonalds for å spise og være sammen. Alltid SÅ koselig. Jeg elsker disse menneskene. Jeg håper alle har hatt en riktig fin helg. Vi skrives igjen <3

- Lailan

Liker

Kommentarer

mamma_kamilla
mamma_kamilla,
Åhhhh! Takk for alle gode ord! 😍 Det var en bra fest som var skikkelig balsam for sjelen. ❤️❤️
nouw.com/mamma_kamilla
sofiekvelland
sofiekvelland,
Åå, det så skikkelig hyggelig ut! Så fine bilder <3
nouw.com/sofiekvelland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229