Eid mubarek

Jeg ønsker alle muslimer en riktig fin eid idag. Måtte Gud velsigne DEG og din familie, godta alle våre faster og gode intensjoner denne måneden som gikk - og for alltid!

Idag skal dere få lov til å følge med på vår eid. Vi startet dagen vår med en aldri så liten tradisjonell frokost; noe «gamle» lesere helt sikkert kjenner til. Da var det stemning og godt humør.

Etter en digg frokost var det tid for gaveåpning. Arbeidet og stresset var verdt det når alle satt igjen med takknemlige og happy fjes. ​Dette blir garantert ikke siste gangen vi legger arbeid og engasjement i Eid. Synes alle burde bli litt flinkere til det.

Over til noe helt supert; her kommer min eid gave: (!!!)
Dere kan bare tenke dere gleden og spenningen man sitter igjen med når det har ankommet en ny baby i hus. Dette kameraet er råbra og jeg gleder meg til enormt mange bilder og videoer framover. De aller fleste, spesielt bloggere og fotoelskere, vet at nytt kamera betyr topp motivasjon. Jeg kan gjerne lage et eget innlegg om dette kameraet dersom det er ønskelig. Tusentakk til de viktigste personene i mitt liv for denne nydelige gaven. Jeg er takknemlig ♥


Testet ut kameraet og fikk følgende bilder - UREDIGERT -

Nå skal det fikses og sminkes: så får dere ha en nydelig Eid feiring inntil vi skrives igjen. I love you all ♥

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229