"Det er kvinneundertrykkelse på peace conference"

Har du hørt om den voksende fredskonferansen kalt Peace conference? Konferansen som har pågått i 8 år? Disse tre dagene i året hvor folk gjør sitt beste for å møte opp og lære masse fornuftig? Konferansen hvor flere titalls(hvis ikke hundretalls) mennesker konverterer til Islam? Konferansen for alle og enhver?

Når man sitter inne i salen og hører på et av disse fantastiske foredragene som holdes: får man denne fellesskapsfølelsen. En følelse av kjærlighet. En følelse av fred! Det er vanskelig å beskrive følelsen. Men om den er fantastisk? Så absolutt!


MEN! "Det er kvinneundertrykkelse på peace conference" sies det.
Jeg personlig hadde ikke deltatt på peace conference om konseptet hadde vært som så.
Jeg har alltid vært jenta som kan stå og diskutere i timesvis med en dust som står for at undertrykkelse av kvinner er greit. Men hva er egentlig kvinneundertrykkelse? Steining av en kvinne er undertrykkelse. Det å ikke ha stemmerett er kvinneundertrykkelse. Å bli straffet for å ha blitt voldtatt er kvinneundertrykkelse. Hvis man har argumenter for at plassering i en sal med skille mellom kvinner og menn er undertrykkelse, så må de i såfall være utrolig svake.

Det blir det samme som når jeg entrer t-banen og ser en gjeng gutter på 4 som sitter rundt en 5'seters. Jeg ville aldri funnet på å sette meg ved siden av dem på det femte setet. Da hadde jeg heller valgt å stå. For det er kleint, ubehagelig og nesten litt irriterende. Det kalles ikke kvinneundertrykkelse, det kalles sunn fornuft. Det er ikke sikkert mine søstre eller venninner tenker det samme. Men jeg følger det slik. På fredskonferansen tar de hensyn: nettopp til sånne som meg!

Media gleder seg til å finne en ørliten feil ved konferansen, for å bruke det som overskrift. Hvert eneste år. Konferansen (i hovedsak Islam) er for sterkt for de svake hjerter. Det er mennesker som ikke tåler å se Islam - den perfekte religion - vokse!

Hvis Peace Conference hadde vært en form for kvinneundertrykkelse, så hadde ikke godt over tusen kvinner møtt opp. Tenk smart neste gang, før du velger å høre på idiotene som skriver en artikkel i media!
<

I Islam er kvinnene høyt verdsatt - om du vil det eller ikke :-)

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229