Dag 5: finally weekend

Da var det endelig fredag. Det har vært noen snørrete dager. Energien er borte og alt jeg gjør er å spise paracetter, tørke nesa, klage på valgene mine og sove. Jeg ble nemlig syk for noen kvelder tilbake, da jeg ikke fikk sove og gjorde det man aldri skal gjøre; å sove med et åpent vindu på en kald vinterdag.

Det passer meg jo ikke å være syk nå, så hvis noen har noen tips til hva man kan gjøre for å overtale kroppen sin til å stramme seg opp og ta seg sammen, så er jeg veldig åpen for det.

Over til litt kostholdssnakk.

Jeg vil påstå at jeg har vært veldig flink til å spise riktig og trene nok de siste to ukene. Det går som regel veldig bra når jeg vet hva jeg kan spise for å holde meg mett. Jeg prøver å spise havregryn HVERTFALL 3-4 ganger i uka, om ikke mer. Jeg blir så mett, i tillegg til å vite at den har så utrolig mange fordeler. Den er blant annet anti-kreftfremkallende, den forbedrer fordøyelsen og beskytter hjertet. Den har proteiner, vitaminer, mineraler som jern og andre næringsstoffer. Havregryn gir energi og styrke for dagen. Den har en positiv påvirkning på kroppen, noe vi trenger! Det er et godt alternativ for de som vil ha i seg noe sunt og mettig(!)

Det ironiske med det hele er at jeg brekker meg selv av havregrøt. Jeg klarer bare ikke havregrøt. Jeg tvinger det i meg. Ja, hva gjør man da? For det er jo ganske kjipt.

Nærmeste løsningen jeg har kommet fram til er å blande havregryn med yoghurt og masse bær eller frukt for å få det ned. Det er ikke like tungvint (for meg) å spise en skål med naturell yoghurt, blandet med tørr havregryn og masse bær, i forhold til å spise havregrøt. Jeg får både i meg den mengden med havregryn som kroppen min trenger, i tillegg til at jeg kan spise det uten å krige og herje med meg selv.

Jeg lagde meg en digg skål med havregryn og litt sur te til mens jeg samlet sammen noe inspirasjon. Nå derimot, får jeg bare samle sammen energi og se hvor mye jeg får gjort ut av helgen. Jeg håper alle får en effektiv og koselig helg❤️ Dagens råd: ikke sov med et åpent vindu på en kald vinterdag.

Minner om pågående konkurranse HER.

#nouw30daychallenge #nouwtips #nouw30dayschallenge

- Lailan

Liker

Kommentarer

theamariel
theamariel,

godt tips! Jeg pleier faktisk å bare spise havregryn og melk med litt kanel på!

nouw.com/theamariel
lailan
lailan,

Hihih, uten å koke? Hm, det kan jo kanskje være et alternativ 😃

nouw.com/lailan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229