About yesterday

Hei dere, og beklager en sen oppdatering fra meg. Dagen idag har vært helt forferdelig, men det mistenker jeg skyldes gårsdagens festligheter. Vi la oss nemlig ikke før 7, noe som resulterte i at jeg stod opp 15:30. Da kan dere jo bare tenke dere til hvordan man føler seg. Det gikk ikke mange timer før hodepinen startet, og etter det klarer jeg nesten ikke stå oppreist. Det har vært paracetter, mat, hodemassasje og store smerter siden da, så oppdateringen kommer i siste laget.

Igår feiret vi min kjære Larissa som ble hele 24 år gammel. Dette var en av tidenes koseligste kvelder. Jeg har gledet meg til denne dagen lenge, og den gikk faktisk over all forventing. Stemningen var på topp, spesielt fordi temaet for bursdagen var: chill. Jeg vet at Larissa koste seg masse, og det gjorde virkelig jeg også.

The pranking

Igår rant det bokstavlig talt inn reaksjoner noen få minutter etter storyen jeg la ut på Snapchat. Jeg skjønner det veldig godt!. Vi kjørte nemlig et råkult rebusløp, hvor en av oppgavene var å pranke venner. Det funket som bare det, og jeg har ledd meg halvt ihjel av alle reaksjonene.


Dette var en liten oppdatering fra meg. Imorgen er det eid (!!!) og en lang dag venter oss. Dere blir selvsagt oppdatert imorgen. I mellomtiden ønsker jeg alle en riktig fin mandagskveld, så skal jeg prøve å gjøre noe med dette hodet og de konstante smertene. Stor bamseklem❤️

- Lailan

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Hahahah herlig!!
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229