7 ting om den siste perioden

På grunn av en hvit hoveddings som styrer andre dingser (ledninger), har vi ikke hatt internett hjemme hos oss den siste uka. Det betyr at jeg venter på en saftig mobilregning og gleder meg ikke til å betale den. Kan man slippe å betale hvis man dør ellernoe?


For en liten stund tilbake hadde jeg så fryktelig lite å gjøre, at jeg begynte å pelle av på den knuste skjermen min. Hva jeg ikke forstod (før det var forseint) var jo dette med at jeg hadde dratt av den svarte tingen så hele touchen sluttet å fungere. Jeg oppførte meg som en 73 år gammel mann som akkurat har avlyst en sydentur mot sin egen vilje.Jeg har fått en rar (u)vane her på benetton, hvor jeg kan finne på å prøve barneklærne vi har for 11-12 år, for de noen av dem passer meg. Så med engang jeg bretter en fin genser, kan jeg finne på å tenke: denne må jeg prøve. Heheh, fordel å være liten assa; vi har fine barneklær.


På fredag vurderte jeg å ringe ambulansen, for ansiktet mitt var livsfarlig stygt. Jeg så ut som et hvitt vrak og lurte på om det var LOV til å være så blek?


For litt siden tok jeg meg selv i å stirre i taket med et ansiktsuttrykk som var en blanding av fortvilelse og irritasjon. Jeg hadde denne tanken om hvor mye jeg gruer meg til å få barn, fordi de kommer til å vekke meg hver kveld når jeg ligger og sover godt! Ahh jeg hater grinelyden av et barn.På søndag ryddet jeg hele klesskapet mitt og ordnet i sminkeskuffen, fordi det gjør mamsen glad. Hvorfor eller hvordan i alle dager mitt rot påvirker mammas humør er jo et spørsmål jeg aldri kommer til å få svar på. Jaja, alle har visst forskjellige ønsker i denne rare verden. Og mammas ambisiøse mål og ønske er at jeg skal ha et ryddig klesskap....


Denne måneden har jeg et mål om å spise en hel grapefrukt hver dag.Jeg har ihvertfall klart 3 dager, så det gjenstår å se hvordan det går framover.
Bilde fra dagens frokost
- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229