7 innrømmelser

1. Hadde jeg startet med Youtube før jeg startet med blogg, hadde jeg mest sannsynlig aldri startet å blogge. Misforstå meg rett, jeg elsker å blogge og klarer ikke å slutte nå som det er en så stor del av meg, men det hadde vært enklere å satse på YouTube alene.

2. Da bestemoren til venninna mi døde (på barneskolen) løy jeg om at bestemoren min var død for å slippe den skoledagen. Bestemoren min var allerede død, så jeg tenkte at det ikke var så ille å lyve om det - for "jeg løy ikke, jeg forskjøv datoen bare" Herregud, for en djevel av en unge.

3. Jeg liker ikke at folk kaller meg søta. Det tar jeg nesten som en fornærmelse.

4. Jeg irriterer meg stort over mennesker som later som de ikke vet hvem andre er. Dette snakker jeg sjeldent høyt om, fordi jeg ikke orker å misforstås med at jeg er bitter av noe slag. Men sannheten er at sosiale medier gjør at alle vet hvem alle er, og i følge paragraf 4 i janteloven skal du "ikke innbille deg at du er bedre enn oss." :-) Man ser jo bare ut som en tulling der man står og leker selvgod.

5. Jeg innrømmer at jeg kan være drøy verbalt når jeg først er veldig sint.

6. Tredje året mitt i studie bestemte jeg meg for å flytte til Hønefoss fordi jeg var så lei av pendlingen. Innerst inne visste jeg at jeg ikke kom til å få plass, fordi det var nypussede studentboliger rett utenfor skolen og dessuten mange søkere. Til min store overraskelse fikk jeg plass ... og feiget ut ... og takket nei til plassen, hehh. Det er også grunnen til at jeg ikke ønsker å studere i Bergen eller Tromsø. Jeg tørr ikke flytte ut.

7. Ikke få bakoversveis og hodepine nå: men jeg vasker vekk sminken min med flytende håndsåpe.

-

Har du noe morsomt å fortelle, som du ikke har delt med andre før? 

- Lailan

Liker

Kommentarer

sofiekvelland
sofiekvelland,
Flytende håndsåpe?? Oh my GOD! Hahah, sykt morsomt innlegg ❤️
nouw.com/sofiekvelland
lailan
lailan,
HAHAH😂 Takk babe <3
nouw.com/lailan
Namini
Namini,
HAHAHAHAH digger dette, og digger deg! Punkt 2 tho!!!!
nouw.com/namini
lailan
lailan,
HAHAHA tusen takk babe <3
nouw.com/lailan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229