5 enkle tips til studenter i eksamensperioden

Slett appene som stjeler konsentrasjonen din
"Jeg skal bare ta et raskt snapchat bilde" og "jeg må bare få sjekket denne kommentaren på facebook" er rene klassikere. Du tror det bare vil ta deg to enke minutter, men du finner deg selv lost 40 minutter senere. Slett gjerne Snapchat, Facebook, Instagram og alt annet som er "3 min blir til 30"


Ta med mat som om du er på rømmen
Tro det eller ei - lesing suger energien ut av studenter. Ha med deg masse mat, så trenger du ikke ha unnskyldningen om å dra til butikken hver halvtime. Spare penger og tid: det er to fluer i en smekk.


Plan for dagen
Sett opp en plan hvor du skriver hva som skal gjøres i løpet av dagen før du får lov til å gå hjem. En slik plan kunne jeg finne på å sette opp:

Når jeg har ankommet lesesalen Når jeg er ferdig for dagen
♥ Les kapittel 23   ♥ Les kapittel 23
- Delkapittel 1 - Delkapittel 1
- Delkapittel 2 - Delkapittel 2
- Delkapittel 3 - Delkapittel 3

♥ Gjør oppgave 2 ♥Gjør oppgave 2

♥ Repeter heftet ♥ Repeter heftet


Nå kan du gå hjemBruk ryggsekk

I eksamensperioden ser man ganske enkelt ut som Franklin - den grønne skilpadden som gikk med ryggsekken sin. Jeg anbefaler alle studenter som drar til biblioteket/lesesalen hver dag om å benytte seg av en god ryggsekk. Du sparer deg selv for skulderskader og at vesken din ryker.


Frys Netflix abonnementet ditt

Man har en tendens til å komme hjem etter en lang lesedag og ta igjen alle episodene man har gått glipp av på Netflix. Det resulterer ganske raskt i at klokken tar en 90 graders sving og plutselig sitter du der klokken 00:38 med et dilemma om å enten sove eller se en ny episode. Som oftest er det sistnevnte som seirer.

<

- Lailan

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229